Контактирајте нѐ

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

  Име*

  Презиме*

  Email*

  Телефон

  Барање

  Информациите кои ќе ги доставите во оваа форма ќе бидат обработени, зачувани и искористени во согласност со правилата во рамките на политиката за приватност. Би сакале да Ве контактираме во врска со нови производи, услуги и понуди. Ве молиме означете го подолу начинот на кој би сакале да бидете контактирани.

  E-MailТелефонПостирајSMS

  Правни забелешки

  Адреса

  Скупи бр.8, 1000 Скопје

  Телефон

  +389 2 3093024

  Работно Време

  понеделник: 09:00 – 17:00
  вторник: 09:00 – 17:00
  среда: 09:00 – 17:00
  четврток: 09:00 – 17:00
  петок: 09:00 – 17:00
  сабота: затворен
  недела: затворен